SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

CPS Μεσοδόντια βουρτσάκια

Το μυστικό του μεσοδοντίου

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της εξαιρετικής καθαριότητας σε αυτά τα δυσπρόσιτα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια; Εξαιρετικά λεπτές, εξαιρετικά μακριές ανθεκτικές ίνες που καθαρίζουν τέλεια το μεσοδόντιο χώρο. Απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός με μία κίνηση. Μια φορά την ημέρα.

Επιλογή μεγεθών - το σωστό βουρτσάκι για κάθε διάστημα

Η στοματική υγιεινή ξεκινά από την περιοχή ανάμεσα στα δόντια

Καλό για το περιβάλλον: Το σύστημα κλικ όπου κάθε βουρτσάκι τοποθετείται στην ίδια λαβή βοηθά στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων.

Όμορφος, λειτουργικός ελβετικός σχεδιασμός: Μία κίνηση: μέσα - έξω. Έτοιμοι.

Τα τέλεια μεσοδόντια βουρτσάκια για εσάς - εγγυημένα

Η γκάμα CPS διαθέτει τα κατάλληλα μεσοδόντια βουρτσάκια για όλους. Για φυσικά δόντια, για εμφυτεύματα, για τα πιο στενά διαστήματα -- το 06 είναι το πιο λεπτό μεσοδόντιο βουρτσάκι της αγοράς! - για μεγαλύτερα κενά, για εμφυτεύματα, για θήκες, για γέφυρες, για μετεχειρουργικές περιπτώσεις… για κάθε ανάγκη.

Εξαιρετικά αποτελέσματα… ακόμη και με σιδεράκια

Η χρήση ορθοδοντικών μηχανισμών έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύονται πολλά υπολείμματα ανάμεσα στα σιδεράκια και τα δόντια σας. Τώρα μπορείτε να τα καθαρίσετε με μεσοδόντια βουρτσάκια - καθαρίστε εύκολα αυτά τα δυσπρόσιτα σημεία. Ένας ακόμη απλός τρόπος βελτίωσης της στοματικής σας υγιεινής.

Το Curaprox Click-System: Φιλικά προς το περιβάλλον

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα μεσοδόντια βουρτσάκια μας σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες…κάθε βουρτσάκι ταιριάζει σε όλες τις λαβές. Ξεφορτωθείτε το παλιό. Προμηθευτείτε το καινούργιο. Εξαιρετικά βολικό. Λιγότερα πλαστικά απορρίματα.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει: Λαβές για μεσοδόντια βουρτσάκια

Τι προτιμάτε; Πλαστικό ή αλουμίνιο; Ευθύ ή κεκλιμένο; Κοντή λαβή ή μακριά λαβή; Με κλικ ή περιστρεφόμενο; Όλα τα μεσοδόντια βουρτσάκια μας ταιριάζουν σε όλες τις λαβές. Η στοματική υγιεινή της προτίμησης σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΔΟΝΤΙΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ CPS PRIME

Ο Dr. Rolf Kufus προτείνει:

Μου αρέσουν τα μεσοδόντια βουρτσάκια της Curaprox. Συνιστώ τη σειρά CPS prime για στενές και κανονικές μεσοδόντιες περιοχές και τη σειρά CPS perio για μεγαλύτερα μεσοδόντια διαστήματα.

Μία κίνηση: Μέσα - έξω. Έτοιμοι!

Τόσο εύκολο. Και όμως τόσο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της τερηδόνας, της ουλίτιδας, της περιοδοντίτιδας και της δυσάρεστης αναπνοής. Απλώς καθαρίστε τη μεσοδόντια περιοχή μία φορά την ημέρα. Και δε θα ανησυχήσετε ποτέ για ασθένειες των δοντιών και των ούλων.

Τοποθετήστε το μεσοδόντιο βουρτσάκι CPS σε ελαφρά γωνία μπροστά από το κενό στο μεσοδόντιο - το κενό ανάμεσα στα δόντια.

Πιέστε το μαλακά: Λίγο στην αρχή υπό κλίση, στη συνέχεια ισιώστε και πιέστε περισσότερο.

Τραβήξτε το προς τα έξω: Πολύ απαλά. Έτοιμο. Προχωρήστε στο επόμενο.

Φροντίδα των ούλων

Πώς να
αντιμετωπίσετε
και να
αποτρέψετε την
αιμορραγία
των ούλων

Μάθε περισσότερα Αγορά

CS single

Καθαρισμός των δοντιών ένα προς ένα

Μάθε περισσότερα Αγορά

CS 5460

Η οδοντόβουρτσα που λατρεύουν τα ούλα

Μάθε περισσότερα Αγορά