SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Οδοντόβουρτσα CS single

Όταν το λίγο είναι πολύ

Πλάκα στα δόντια και στα ούλα. Σημεία με δυσχρωμία. Η single CS καθαρίζει με ακρίβεια - ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Είναι σαν να έχετε έναν ειδικό στοματικής υγιεινής στο μπάνιο σας.

Μονή τούφα. Ακριβής, εξαιρετικός καθαρισμός.

Εξαιρετικά λεπτές ίνες Curen® μήκους 6 mm

Χρησιμοποιείστε την για καθαρισμό ακόμη και χωρίς οδοντόκρεμα. Ιδανική για ταξίδια.

Καθαρίζει και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία… ακόμη και στα σιδεράκια

Αγαπάμε τη CS single

Οι λάτρεις του βουρτσίσματος λατρεύουν να κάνουν ακριβείς, απαλές κινήσεις κατά μήκος της γραμμής των ούλων – καθαρισμός ακόμη και στα μη ορατά σημεία. Ακόμη και ανάμεσα σε δόντια, σιδεράκια, θήκες ή και ορθοδοντικούς μηχανισμούς.

Γιατί τη "CS single";

Επειδή όλη η σκληρή δουλειά γίνεται με μία μονή τούφα και πολύ υψηλή ακρίβεια. Γι’ αυτό είναι ιδανική για τον καθαρισμό των δοντιών ένα προς ένα όπως και της ουλοδοντικής σχισμής. Είναι ο απόλυτος τρόπος για να καθαρίσετε τα δόντια σας. Είναι η στιγμή να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας.

Μία μικρή οδοντόβουρτσα
κάνει τη μεγάλη διαφορά

Μικρή κεφαλή οδοντόβουρτσας. Τεράστια ισχύς καθαρισμού.

Παλιές μέθοδοι. Νέα τεχνολογία.

Παλιές μέθοδοι. Νέα τεχνολογία. Παλαιότερα - πριν από την επινόηση της σύγχρονης οδοντόβουρτσας – βούρτσιζαν ήδη τα δόντια τους. Μασούσαν κλαδιά ή και ρίζες μέχρις ότου να τα φθείρουν τόσο ώστε να τα χρησιμοποιήσουν ως «οδοντόβουρτσες». Η CS single είναι εμπνευσμένη από αυτήν την παράδοση.

Το κάνει απαλά

Οι ίνες τηςCS single είναι πιο άκαμπτες από τις ίνες σε άλλες οδοντόβουρτσες μας. Τοποθετήστε προσεκτικά τις εξωτερικές ίνες της κεφαλής  έτσι ώστε να ακουμπάνε και να εισέρχονται  στην ουλοδοντική σχισμή. Καθώς καθαρίζετε προσεκτικά τα δόντια ένα προς ένα, οι ίνες ακουμπάνε και καθαρίζουν και την ουλοδοντική σχισμή.

Πάντα μαζί σου

Δεν χρειάζεται η οδοντόκρεμα. Με τη CS single μπορείτε να βουρτσίζετε όποτε θέλετε… όσο παρακολουθείτε μια ταινία, διαβάζετε ένα βιβλίο, ακούτε μουσική ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας θέλετε. 

Η CS single θα κάνει όλη τη δουλειά.

Χρειάζεται λίγη εξάσκηση για να μάθετε αυτές τις ακριβείς, απαλές κινήσεις κατά μήκος της ουλοδοντικής σχισμής. Μόλις τις τελειοποιήσετε, η CS single γίνεται ο απόλυτος τρόπος βουρτσίσματος. Οι έμπειροι χρήστες τη χρησιμοποιούν   καθώς περιηγούνται στο Facebook ή βλέπουν μια ταινία.

Καθαρίστε με τον σωστό τρόπο

Βουρτσίστε με τη CS single κατά μήκος της γραμμής των ούλων  με ακριβείς, απαλές κινήσεις - σχεδόν χωρίς καμία πίεση. Η Curaprox ανέπτυξε τη CS single ειδικά για αυτήν τη μέθοδο βουρτσίσματος – γνωστή και ως «τεχνική σόλο».

Κρατήστε την οδοντόβουρτσά σας κάθετα και τοποθετήστε τη στη μία πλευρά της επιφάνειας του δοντιού

Μετακινήστε προσεκτικά τις ίνες της κεφαλής της οδοντόβουρτσας, έτσι ώστε να ακουμπάνε την ουλοδοντική σχισμή

Τώρα μετακινήστε τη CS single με ακριβείς, απαλές κινήσεις κατά μήκος της ουλοδοντικής σχισμής - από τη μία πλευρά του δοντιού στην άλλη

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ CS 1006 SINGLE

Hydrosonic pro

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonic
με κεφαλή βουρτσίσματος Single

Μάθε περισσότερα Αγορά

Φροντίδα των ούλων

Δείξτε ότι νοιάζεστε

Μάθε περισσότερα Αγορά

Μεσοδόντια βουρτσάκια

Αποτελεσματικό βούρτσισμα στις περιοχές ανάμεσα στα δόντια σας

Μάθε περισσότερα Αγορά