SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 4-6 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Curaprox - η μάρκα προϊόντων της Curaden - παρέχει premium προϊόντα στοματικής φροντίδας από την Ελβετία.

Στην Curaden, έχουμε εμμονή με την στοματική υγιεινή από το 1972. Η στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από λευκά δόντια και φρέσκια αναπνοή. Αφορά επίσης και τα υγιή όργανα. Και ένα υγιές σώμα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Curaden συνεργάζεται τόσο στενά με τους οδοντιάτρους για την ανάπτυξη των εξαιρετικών προϊόντων Curaprox. Ελκυστικά, αποτελεσματικά προϊόντα που είναι ευχάριστα στη χρήση.

Έχουμε συνεργαστεί με επαγγελματίες οδοντιάτρους για να αναπτύξουμε πρωτοποριακά προγράμματα κατάρτισης για  συναδέλφους τους. Εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε χιλιάδες εκπαιδευτές στοματικής υγιεινής παγκοσμίως κάθε χρόνο. Οι εκπαιδευτές μας βοηθούν στη συνέχεια εσάς, στο να σας παρακινήσουν και να σας δώσουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το στόμα, τα δόντια και τα ούλα σας σε άριστη κατάσταση… ώστε να νιώσετε τη διαφορά.

Το βούρτσισμα των δοντιών σας είναι διασκεδαστικό με την Curaprox. Είναι εύκολο. Μπορείτε να δείτε τα θετικά αποτελέσματα. Και τα όμορφα προϊόντα μας σας παρακινούν για αυτό. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα πιο αποτελεσματικά, πιο ελκυστικά προϊόντα στοματικής υγιεινής στον κόσμο. Έτσι κερδίζουμε νέους fan Curaprox κάθε μέρα.