SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΥΓΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ένα υγιές σώμα χρειάζεται ένα υγιές στόμα, αυτός είναι ο στόχος της ελβετικής εταιρείας Curaden. Στο επίκεντρο όλων αυτών βρίσκεται η οικογένεια επιχειρηματιών Breitschmid και η μάρκα Curaprox. 

Ο επιχειρηματίας Ueli Breitschmid πιστεύει σε έναν καλύτερο κόσμο: «Μπορούμε να τον δημιουργήσουμε και τον έχουμε στα χέρια μας». Η εταιρεία στοματικής υγιεινής που δημιούργησε, η Curaden, δεν εμπορεύεται απλά προϊόντα. Η μεταλαμπάδευση της γνώσης για τον τρόπο διατήρησης ενός υγιούς στόματος καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής είναι η δέσμευση της οικογενειακής επιχείρησης, ώστε κάθε άνθρωπος ν’ αναλαμβάνει να φροντίζει τον εαυτό του και την υγεία του. Αυτό βασίζεται στην πεποίθηση ότι η καλή υγεία ξεκινά από το στόμα, καθώς το στόμα είναι η πύλη προς το σώμα. 

Φροντίδα με σύστημα

Η εταιρεία Curaden ακολουθεί τον δικό της δρόμο σε σύγκριση με τους παγκόσμιους ανταγωνιστές της, όχι μόνο με την ευελιξία της ή την ιστορία της, η οποία περιλαμβάνει εβδομήντα χρόνια παράδοσης. Πάνω απ' όλα, η Curaden δεσμεύεται για την έξυπνη σύνδεση των ανθρώπων και τη μεταφορά της γνώσης. Η Curaden δίνει στην πρόληψη πρωτεύοντα ρόλο εντός της βιομηχανίας για τη φροντίδα της υγείας. Οι οδοντίατροι, οι ειδικοί, οι επαγγελματίες οδοντιατρικής φροντίδας κι άλλοι πρέπει να εκπαιδεύονται αναλόγως. Η πρόληψη στη στοματική υγεία καθορίζει την εταιρική κουλτούρα. Αυτή είναι η σύγχρονη αντίληψη και εφαρμόζεται με συνέπεια από την Curaden, καθώς αναδεικνύεται στο προσκήνιο υπό την ηγεσία της Christine Breitschmid, η οποία ανήκει στην τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης.

Λειτουργικότητα και χαρά

Σήμερα η Curaden είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ολιστικών ιδεών στοματικής υγείας σε περισσότερες από 70 χώρες. Η φιλοσοφία συνοψίζεται στη φράση «Καλύτερη υγεία για εσάς» και βρίσκεται στο επίκεντρο όλης της επιχειρηματικής δράσης. Αυτό το πιστεύω τονίζει τη σημασία της στοματικής υγείας και τη σχέση της με τη γενική υγεία. Είτε πρόκειται για μια μεσοδόντια βούρτσα, μια οδοντόβουρτσα με ειδικά λεπτά και με ακρίβεια διατεταγμένα νήματα, μια ηλεκτρονική οδοντόβουρτσα sonic, ένα στοματικό διάλυμα, ένα βρεφικό σετ ή μια απαλή οδοντόκρεμα- η μάρκα Curaprox, τα προϊόντα της, οι παγκόσμιες θυγατρικές και οι συνεργάτες της προσφέρουν πολύχρωμη διασκέδαση, συνδέοντας την υγεία με τη χαρά.

Η Curaden αναπτύσσει εργαλεία στοματικής υγιεινής που είναι όσο το δυνατόν πιο ήπια και αποτελεσματικά σε συνεργασία με ειδικούς από τον ερευνητικό, εκπαιδευτικό και πρακτικό τομέα. Η Curaprox είναι το εμπορικό σήμα στοματικής υγιεινής της Curaden AG, με έδρα την Ελβετία.

Μάθετε περισσότερα