SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Οδοντόκρεμα Enzycal

Απαλή - και εξαιρετικά αποτελεσματική

Ξεχάστε τα συνηθισμένα επιβλαβή συστατικά που έχουν αρκετές οδοντόκρεμες της αγοράς. Χρησιμοποιούμε συστατικά που λειτουργούν με φυσικό τρόπο και φροντίζουν τη στοματική σας υγεία…. όπως τα ένζυμα που ενισχύουν την προστατευτική δύναμη του σάλιου σας.

Απαλή οδοντόκρεμα, υγιές στόμα.

Για ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Sonic

χωρίς Λαουρυλοθειϊκό νάτριο (SLS), χωρίς Tρικλοζάνη, χωρίς πλαστικά μικροσφαιρίδια

Κατασκευάζονται στην Ελβετία

Σμάλτο - σε αγαπάμε, σε φροντίζουμε

Στην Curaprox, φροντίζουμε το σμάλτο των δοντιών – δεν το διαβρώνουμε. Τα ένζυμα μας είναι απαλά. Η Enzycal - σε αντίθεση με άλλες οδοντόκρεμες - δεν διαβρώνει το σμάλτο. Με χαμηλές τιμές ~ 30 έως ~ 60 στην κλίμακα τριβής RDA, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Με την Enzycal, είστε πάντα κερδισμένοι.

Γιατί ένζυμα;

Τα ένζυμα περιέχονται στο σάλιο μας και καταπολεμούν τα βακτήρια. Τα ένζυμα που περιέχονται στην Enzycal παρέχουν ενίσχυση σε αυτή τη φυσική δράση του σάλιου μας. Βοηθούν επίσης στην αποκατάσταση των χαμένων ανόργανων συστατικών και του ασβεστίου στο σμάλτο των δοντιών σας… και επιπλέον έχουν αντι-ιική και αντιμυκητιασική δράση.

Φθοριούχο νάτριο - εξαιρετικά αποτελεσματικό

Το φθοριούχο νάτριο ενισχύει το σμάλτο των δοντιών σας. Αμέσως μετά το βούρτσισμα, το καθιστά ανθεκτικό σε οξέα συστατικά. Αποκαθιστά τα μεταλλικά στοιχεία – στα σημεία όπου έχουν αλλοιωθεί - και ελαχιστοποιεί την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων. Το φθόριο είναι σίγουρα πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της τερηδόνας.

SLS; Ασφαλώς και όχι

Δυστυχώς, το SLS - Λαουρυλοθειϊκό νάτριο – είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας που μπορεί ακόμα να βρεθεί στις περισσότερες οδοντόκρεμες. Είναι επιβλαβής για το βλεννογόνο του στόματος – τον ιστό που καλύπτει εσωτερικά το στόμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς ακόμη και σε έλκη στο στόμα. Φυσικά, δεν θα το βρείτε στις οδοντόκρεμες Enzycal – ούτε και σε καμία από τις οδοντόκρεμές μας μας.

Θέλετε να γευτείτε το φαγητό σας με όλες τις αισθήσεις;

Οι κανονικές οδοντόκρεμες περιέχουν πάρα πολύ μενθόλη. Αυτό αφυδατώνει το στόμα καθώς μειώνει τη ροή του σάλιου, ενώ επίσης μειώνει τις φυσικές άμυνες του στόματος. Έχετε παρατηρήσει ότι το φαγητό και το ποτό χάνουν την γεύση τους μετά το βούρτσισμα; Προτιμούμε μια πιο ήπια γεύση και ένα υγιές στόμα. Εσείς;

Επιλέξτε προσεκτικά


Πολλές οδοντόκρεμες δεν είναι πραγματικά τόσο “αθώες”. Συχνά οδηγούν σε διάβρωση του σμάλτου, ερεθισμούς ... ακόμη και έλκη στο στόμα. Η έρευνά μας δείχνει ότι οι οδοντόκρεμες Enzycal  είναι ήπιες, ασφαλείς - και εξαιρετικά αποτελεσματικές.

CS 5460

Είναι πράγματι η πιο αποτελεσματική
οδοντόβουρτσα
στον κόσμο;

Μάθε περισσότερα Αγορά

Φθορά των δοντιών

Τώρα είναι
η ώρα να
προστατευτείτε

Μάθε περισσότερα Αγορά

Ευαίσθητα δόντια

Εκτεθειμένες ρίζες δοντιών.
Eπιτέλους,
υπάρχει
βοήθεια

Μάθε περισσότερα Αγορά