SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ KIDS

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΑΝΤΙΟ ΤΕΡΗΔΟΝΑ!

Η παιδική οδοντόβουρτσα kids - συνιστάται για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών - βασίζεται στην εμβληματική οδοντόβουρτσα CS 5460. Είναι ιδανική για τα παιδικά στόματα, εύκολη στο κράτημα και εξαιρετικά απαλή για τα δόντια και τα ούλα.

5.500 ίνες Curen® σε πυκνή διάταξη στην κεφαλή της οδοντόβουρτσας, για εξαιρετικά λεπτομερή καθαρισμό

Με πολύ μικρό μέγεθος και μια ελαφριά κλίση της κεφαλής για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό

Ίνες Curen®: Απίστευτα απαλές. Απίστευτα λεπτές - με διάμετρο μόλις 0,09 mm

Οκταγωνική λαβή. Είναι σχεδόν αδύνατο να MHN καθαριστούν τα δόντια με τη σωστή γωνία

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΕΡΙΑ

Η οκταγωνική λαβή τα διευκολύνει να κρατήσουν την οδοντόβουρτσα και να πλύνουν τα δόντια τους με τη σωστή γωνία. Η εξαιρετικά μικρή, ελαφρώς κεκλιμένη κεφαλή της βούρτσας κάνει πολύ εύκολη τη χρήση της με τη σωστή τεχνική. Το βούρτσισμα γίνεται διασκέδαση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΛΑ

5.500 εξαιρετικά λεπτές ίνες Curen® 0,09 mm. επιτρέπουν στο παιδί σας να κάνει έναν πλήρη, εξαιρετικά απαλό καθαρισμό. Ιδανική για τα ευαίσθητα δόντια και τα ούλα των παιδιών - ακόμα και όταν τα ενήλικα δόντια αρχίζουν να εμφανίζονται.

Πιστεύει στη μαγεία, στον Άη Βασίλη, στο λαγουδάκι του Πάσχα, στη νεράιδα των δοντιών.

Κάποια στιγμή το παιδί σας μπορεί να αρχίσει να αμφισβητεί τα παραμύθια. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, η τέλεια οδοντόβουρτσα για τον μικρό σας άγγελο είναι απολύτως υπαρκτή. Δώστε στη στοματική υγεία τους την καλύτερη δυνατή αρχή.

Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Οι ενήλικες συνήθως χρησιμοποιούν σκληρή οδοντόβουρτσα. Έτσι βλάπτουν το σμάλτο και τα ούλα των δοντιών τους, ενώ είναι πιθανό να εμφανιστούν άλλα οδοντικά προβλήματα. Βοηθήστε το παιδί σας να μάθει πώς να καθαρίζει απαλά και σχολαστικά τα δόντια του σε όλη του τη ζωή, με μια οδοντόβουρτσα που διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εξαιρετικά λεπτών ινών.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΡΔΙΑ

ΕΚΦΡΑΣΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Για κορίτσια και μοντέρνα αγόρια.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

100% ΝΑΙ

Δημιουργικότητα και πνεύμα.

Εμπρός για βούρτσισμα.

ΦΥΣΙΚΗ

ΑΡΜΟΝΙΑ

Χαλαρωτικό βούρτσισμα.

ΛΑΜΠΕΡΟΣ

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ

Χωρίς όρια. Αδραξε τη μέρα.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
ΧΡΩΜΑ

Για μικρούς πρίγκιπες
και πριγκίπισσες.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΧΑΡΑ

Όλα αρχίζουν
με ένα βούρτσισμα!

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Κάνει το βούρτσισμα των δοντιών μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές της μέρας. Ένα χαρούμενο, απολαυστικό τελετουργικό που βάζει τις βάσεις για μια εξαιρετική φροντίδα της στοματικής υγείας, από την οποία θα επωφεληθούν σε όλη τους τη ζωή. 

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ένα πρόβλημα που έχει νόημα για παιδιά - και ενήλικες - που δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει μια οδοντόβουρτσα Curaprox. Αφαιρέστε τη σκληρή οδοντόβουρτσα σας. Μετά προσθέστε μια μοναδικά απαλή, μοναδικά αποτελεσματική οδοντόβουρτσα Curaprox. Το αποτέλεσμα; Σκέτη χαρά.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ

Το σμάλτο των δοντιών είναι σκληρότερο από τον χάλυβα. Αλλά τα οξέα - και οι σκληρές οδοντόβουρτσες - μπορούν να το φθείρουν. Τα νήματά μας αφαιρούν την πλάκα χωρίς να χαράσουν το σμάλτο και χαϊδεύουν απαλά τα ούλα.

ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το προστατευτικό κάλυμμα διατηρεί την οδοντόβουρτσα πάντα καθαρή και ασφαλή - ακόμα κι αν την πετάξει μέσα στη σχολική τσάντα. Προστατεύει την κεφαλή της οδοντόβουρτσας και τις λεπτές ίνες ώστε η οδοντόβουρτσα να είναι απόλυτα λειτουργική για μεγάλο χρονικό διάστημα