SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Οδοντόβουρτσα CS 5460

Απαλή για τα δόντια και τα ούλα

Κάθε μία από τις 5.460 ίνες Curen® στοχεύει στην καταπολέμηση της οδοντικής πλάκας. Σκληρή με την πλάκα. Απαλή με τα δόντια και τα ούλα.

5.460 ίνες με πυκνή δομή στην κεφαλή της οδοντόβουρτσας για εξαιρετική δύναμη καθαρισμού

Οδοντόβουρτσα με συμπαγή κεφαλή. Ελαφρώς κεκλιμένη. Βέλτιστος καθαρισμός.

Ίνες Curen®. Εξαιρετικά απαλές, εξαιρετικά λεπτές – με διάμετρο μόλις 0,1mm.

Οκτάγωνη λαβή. Εξασφαλίζει τέλειο χειρισμό και καθαρισμό υπό  σωστή γωνία 

5.460 καλοί λόγοι να την επιλέξετε

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη CS 5460 για την αφαίρεση της πλάκας, χωρίς να τραυματίσετε το σμάλτο…όπως και για την φροντίδα των δοντιών και των ούλων σας απαλά και αποτελεσματικά. Γιατί; Λόγω των εξαιρετικά απαλών πυκνών ινών Curen® (αντί για τις συμβατικές νάιλον ίνες). 5.460 σε αριθμό.

Μικρή και συμπαγής κεφαλή της οδοντόβουρτσας

Η συμπαγής κεφαλή καθαρίζει όλα τα δυσπρόσιτα σημεία - για παράδειγμα, η περιοχή πίσω από τους γομφίους και τους προγομφίους. Και επίσης μπορεί να λυγίσει για ακόμη καλύτερη πρόσβαση. Για  όμορφα, καθαρά δόντια.

Καθαρίστε ΣΤΗΝ κατάλληλη γωνία…

Τοποθετήστε την οδοντόβουρτσα σε γωνία 45 μοιρών -  ώστε να ακουμπάει και στο δόντι και στα ούλα ταυτόχρονα. Θα πρέπει να νιώθετε ότι οι ίνες της οδοντόβουρτσας διεισδύουν στα ούλα σας. Καθαρίστε με μικρές, κυκλικές κινήσεις – χωρίς να ασκείτε πίεση. Όμορφα και εύκολα.

Νιώστε τη διαφορά.

Οι οδοντίατροι συστήνουν τις οδοντόβουρτσές μας για περισσότερα από 40 χρόνια. Μόλις δοκιμάσετε αυτές τις οδοντόβουρτσες… δεν θα θέλετε να βουρτσίσετε με καμία άλλη. Κατασκευασμένες στην Ελβετία.

Εμπνευσή μας: To ουράνιο τόξο

Μετά από χρόνια με τις ίδιες και τις ίδιες παλιές βαρετές επιλογές… μια έκρηξη όμορφων, ζωηρών χρωμάτων. Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι πλέον διαθέσιμη σε 36 συνδυασμούς χρωμάτων και επιπλέον, σε περιορισμένες και ειδικές εκδόσεις.

Επιλέξτε το χρώμα σας

Τρυφερή φροντίδα

Πολλοί άνθρωποι βουρτσίζουν ασκώντας υπερβολική πίεση…με ¨σκληρές¨ οδοντόβουρτσες. Αυτό οδηγεί σε καταστάσεις όπως η υποχώρηση των ούλων (υφίζηση). Οι εξαιρετικά λεπτές ίνες Curen® κάνουν τη διαφορά. Είναι απαλές. Και καθαρίζουν τα δόντια εξαιρετικά καλά.

Μαέστρο, μουσική παρακαλώ

Βουρτσίστε τα δόντια ένα προς ένα με μικρές κυκλικές κινήσεις - χωρίς να ασκείτε πίεση. Ένα πλήθος από εξαιρετικά λεπτές ίνες – πυκνά δομημένες - αφαιρούν την πλάκα αποτελεσματικά χωρίς να προκαλούν τραυματισμούς. Κρατήστε χαλαρά την οδοντόβουρτσα στο χέρι σας ... σαν ένα δοξάρι βιολιού.

5.460, ο μαγικός αριθμός

5.460 ίνες - έως και δέκα φορές πιο πυκνή σε σχέση με τις  συμβατικές οδοντόβουρτσες". "Αυτή η εξαιρετικά πυκνή επιφάνεια καθαρισμού έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη της τερηδόνας και τις ασθένειες των ούλων. Η CS 5460 είναι ο χειρότερος εφιάλτης της οδοντικής πλάκας.

Το σμάλτο των δοντιών είναι σκληρότερο από το χάλυβα

Χρειάζεται όμως απαλή φροντίδα. Τώρα μπορείτε να βασιστείτε στις απαλές ίνες - για να αφαιρέσετε την πλάκα χωρίς να διαβρώσετε το σμάλτο… και να βουρτσίζετε την ουλοδοντική σχισμή χωρίς να την τραυματίζετε.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βουρτσίζω τα δόντια μου;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές. Επίσης κάθε στόμα διαφέρει ανατομικά και μπορεί να έχει ειδικές ανάγκες καθαρισμού. Υπάρχει όμως μια αποδεδειγμένη μέθοδος που λειτουργεί για όλους.

Ξεκινήστε τοποθετώντας την οδοντόβουρτσα στην καλύτερη γωνία – ώστε να ακουμπάει και στα δόντια και στα ούλα ταυτόχρονα και οι ίνες να διεισδύουν στα ούλα.

Καθαρίστε απαλά… χωρίς να ασκείτε πίεση

Με μικρές, απαλές κυκλικές κινήσεις - αφήστε την οδοντόβουρτσα να σας καθοδηγήσει

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ CS 5460

Εκτεθειμένες ρίζες δοντιών

Τι να κάνετε σε
αυτή την περίπτωση;

Μάθε περισσότερα Αγορά

Σετ ταξιδιού

Βούρτσισμα των δοντιών
κατά τη διάρκεια μετακινήσεων 

Μάθε περισσότερα Αγορά

Φροντίδα των ούλων

Καθαρισμός αντί
για αποτριβή

Μάθε περισσότερα Αγορά