Στοματική φροντίδα premium από την Ελβετία / Δωρεάν παράδοση για όλες τις παραγγελίες άνω των 40 EUR!

Οδοντόβουρτσα CS 12460

Φρόντισε τα ούλα σου

Κάντε τον καθαρισμό μια υγιή καθημερινή τελετή με τον χρυσό κανόνα στο απαλό βούρτσισμα. Φρόντισε τα ούλα σου. Τα ούλα σου θα φροντίσουν εσένα.

12.460 εξαιρετικά λεπτές ίνες που επαναπροσδιορίζουν την απαλότητα και την αποτελεσματικότητα

Κάθε ίνα Curen® έχει διάμετρο 0,08 mm – τόσο λεπτό όσο μία τρίχα

Κάντε τον καθαρισμό μια υγιή καθημερινή τελετή - προσεκτική, υγιή, απολαυστική

Οκταγωνική λαβή για να διασφαλίσετε ότι βουρτσίζεστε στην σωστή γωνία των 45 μοιρών

Το αριστούργημα μας

Αυτή η ειδική οδοντόβουρτσα είναι σαν βελούδο για τα δόντια σας… απαλό χάδι όταν αρχίζετε το βούρτσισμα και μεταξένια ομαλή αίσθηση μετά. Αφαιρεί ομοιόμορφα την πλάκα.

Επιμελής ευχαρίστηση

Οι μέρες που το βούρτσισμα ήταν απλά μια ρουτίνα έχουν περάσει. Ο καθαρισμός με το βελούδινο CS 12460 γίνεται μια υγιής καθημερινή τελετή επιμέλειας και ευχαρίστησης.

Παράγοντας ευχαρίστησης

Αυτό το συναίσθημα – στο ξεκίνημα, κατά τη διάρκεια και μετά. Στο ξεκίνημα… η αίσθηση της προσδοκίας. Κατά τη διάρκεια ... τόσο απαλό. Μετά ... φρεσκάδα και ελαφρότητα - σαν το αίσθημα καθαριότητας με από την επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Τόσο απαλό. Τόσο αποτελεσματικό.

Συνιστάται από οδοντιάτρους και ειδικούς στοματικής υγιεινής για προφανείς λόγους: Το πλήθος των απαλών ινών αφαιρεί την πλάκα χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο… και καθαρίζει τη γραμμή των ούλων χωρίς να βλάπτει.

Ελαφρώς γωνιακή, συμπαγής κεφαλή 

Για βέλτιστο καθαρισμό. Καθαρίζει μέχρι και τα πιο "δυσπρόσιτα" σημεία. Καθαρίζει εύκολα πίσω από τους οπίσθιους γομφίους.

Τρυφερή φροντίδα

Το CS 12460 καταπολεμά την πλάκα χωρίς να προκαλέσει ζημιά. Το πλήθος απαλών ινών αφαιρεί την πλάκα καλύτερα από τις σκληρές ίνες - χωρίς τραυματισμό.

Γιατί τόση φασαρία;

Όταν γνωρίζετε, ξέρετε τι να κάνετε. Με το που αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το απαλό CS 12460 - βουρτσίζοντας σε μικρές κυκλικές κινήσεις χωρίς σχεδόν καμία πίεση – θα σας φανεί πολύ καθαρά. Λάβετε μέρος στην ήπια επανάσταση.

Άλλο επίπεδο απαλότητας. Άλλο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Το Curaprox CS 12460 είναι βελούδο για τα δόντια σας… από το απαλό χάδι όταν ξεκινάτε να βουρτσίζεστε στη μεταξένια απαλή αίσθηση μετά τον καθαρισμό. Δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε στην Ελβετία.

Mr or Mrs Brightside

Φωτίστε τη ρουτίνα της στοματικής υγιεινής - και το μπάνιο σας – κάνοντας την κομψή. Επιλέξτε σε 36 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ματ. Κομψά. Πανέμορφα. Κατασκευασμένο στην Ελβετία.

Η διαφορά της Curaprox

Πολλοί άνθρωποι βουρτσίζονται ασκώντας υπερβολική πίεση με ίνες που είναι πολύ σκληρές - κάτι που οδηγεί σε ζημιές όπως η υφίζηση των ούλων. Οι εξαιρετικά
λεπτές ίνες Curen® κάνουν τη
διαφορά. Προλαμβάνουν
τραυματισμούς και εξασφαλίζουν
απαράμιλλα απαλό καθαρισμό.

Ανακαλύψτε το τελετουργικό

Αφιερώστε λίγο χρόνο για εσάς και την στοματική σας υγιεινή. Με ηρεμία, δύο φορές την ημέρα… βουρτσίστε δόντι προς δόντι με μικρές, απαλές κυκλικές κινήσεις - χωρίς καμία πίεση. Με τις ίδιες κινήσεις κάθε μέρα: κάτω και πάνω εσωτερικά, κάτω και πάνω εξωτερικά. Προσεκτικά.Όμορφα

Ο πραγματικός εαυτός σου

12.460 ειδικές ίνες Curen® που εγγυώνται την ομαλότερη εμπειρία από την Curaprox. Για δυνατά όμορφα δόντια και υγιή ούλα… χωρίς διάβρωση σμάλτου, χωρίς υφίζηση των ούλων. Ανακαλύψτε το αυθεντικό σας χαμόγελο.

Το σμάλτο των δοντιών είναι σκληρότερο από το ατσάλι

Αλλά τα οξέα - και οι σκληρές οδοντόβουρτσες - μπορούν να το φθείρουν. Οι απαλές ίνες αφαιρούν την πλάκα χωρίς να διαβρώνουν το σμάλτο… και καθαρίζουν τα ούλα χωρίς να βλάπτουν.

Τόσες πολλές ίνες

Οι 12.460 ίνες είναι πολλές. Ακόμη και σύμφωνα με τα πρότυπα μας.

Έχουν διάμετρο 0,08 mm η κάθε μία – τόσο λεπτές όσο η τρίχα των μαλλιών. Σχηματίζουν μια άνευ προηγουμένως πυκνή επιφάνεια καθαρισμού που τυλίγει απαλά το δόντι και την αυλάκα. Ζήστε τον καθαρισμό με πρωτοφανή φροντίδα και αποτελεσματικότητα.

Πώς πρέπει να βουρτσίζω τα δόντια μου;

Κάθε στόμα είναι διαφορετικό. Και υπάρχουν τόσες πολλές συμβουλές για το πώς να βουρτσίζεστε. Υπάρχει όμως μια μέθοδος που δεν αποτυγχάνει ποτέ - μια μέθοδος που λειτουργεί για όλους.

Ξεκινήστε σε γωνία 45 μοιρών – με την οδοντόβουρτσα να ακουμπάει μισή στα δόντια και μισή στα ούλα

Καθαρίστε απαλά… σχεδόν χωρίς πίεση

Κάντε μικρές, απαλές κυκλικές κινήσεις - αφήστε την οδοντόβουρτσα να σας καθοδηγήσει

Εκτεθειμένες ρίζες δοντιών

Τι μπορείτε να
κάνετε για αυτό;

Μάθε περισσότερα Αγορά

Σετ ταξιδιού

Βουρτσίστε τα δόντια σας
κατά την διάρκεια του ταξιδιού

Μάθε περισσότερα Αγορά

Φροντίδα των ούλων

Καθαρισμός
αντί για τριβή

Μάθε περισσότερα Αγορά

For teeth and gums