SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Hydrosonic pro

Επαγγελματική οδοντιατρική φροντίδα

Με τη Hydrosonic pro αποκτάτε αυτό το αίσθημα επαγγελματικού καθαρισμού κάθε φορά που βουρτσίζετε - ακόμα και στα σιδεράκια, στα εμφυτεύματα ή και στα ευαίσθητα ούλα… όπως και στα δυσπρόσιτα σημεία.

Επτά διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού: Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει… απολαύστε τον τέλειο καθαρισμό των δοντιών σας.

Ισχυρή μπαταρία: Βούρτσισμα άνω των 60 λεπτών με μία φόρτιση από USB

Τρεις καινοτόμες κεφαλές οδοντόβουρτσας: Power, sensitive και single

Τέλεια πρόσβαση: Ακόμα και στα δυσπρόσιτα σημεία… χάρη στο Curacurve® - μικρή καμπή, μεγάλη διαφορά

Η στοματική φροντίδα γίνεται τέχνη

Το βούρτσισμα των δοντιών, πιο ακριβές από ποτέ. Η «single», η εξαιρετικά μικρή κεφαλή βουρτσίσματος, είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό των δοντιών ένα προς ένα και για καθαρισμό ακριβείας στη γραμμή των ούλων. Τώρα μπορείτε να καθαρίσετε ανάμεσα σε δόντια, σιδεράκια, θήκες ή και ορθοδοντικούς μηχανισμούς. Η ελβετική τεχνολογία κεφαλής οδοντόβουρτσας στα καλύτερά της.

Αυτές οι κεφαλές φτάνουν παντού

Το design της κεφαλής είναι πράγματι εξαιρετικό. Μικρή κεφαλή σε σχήμα σταγόνας. Λεπτές, απαλές ίνες Curen® - αντί για το συμβατικό νάιλον - αγκαλιάζουν το κάθε δόντι για να καθαρίζουν πιο αποτελεσματικά. Και επειδή η κεφαλή της οδοντόβουρτσας είναι τόσο μικρή… όλες οι περιοχές γύρω από τα δόντια σας είναι εύκολα προσβάσιμες.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα; Επιλέξτε από 7 διαφορετικά

Από 44.000 έως 84.000 υπέροχες, απαλές παλινδρομικές κινήσεις ανά λεπτό. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Hydrosonic pro σας δίνει αυτή την αίσθηση επαγγελματικής φροντίδας. Επιλέξτε το πρόγραμμα καθαρισμού και ξεκινήστε τη νέα σας αγαπημένη συνήθεια.

60 λεπτά βουρτσίσματος από μία φόρτιση

Έως και πάνω από 30 βουρτσίσματα. Ναι είναι αλήθεια. Και η ισχύς παραμένει ακριβώς η ίδια σε όλη τη διάρκεια μέχρι την αποφόρτιση. Και φυσικά μπορείτε να φορτίσετε και μέσω USB. 

Μικρή κλίση, μεγάλη διαφορά

Το Curacurve® είναι μια κλίση στην οδοντόβουρτσα μόλις 10 ή 15 μοιρών. Αλλά κάνει τη μεγάλη διαφορά. Τώρα μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τις δυσπρόσιτες περιοχές - το πίσω μέρος των μπροστινών δοντιών, πίσω από τους γομφίους και τους προγομφίους. Αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μόνο όταν επαγγελματίες οδοντίατροι σχεδιάζουν οδοντιατρικά προϊόντα.

Hydrosonic holiday

Ένα σετ για το ταξίδι. Ελαφρύ, συμπαγές, πρακτικό. Έτσι μπορείτε πάντα να παρέχετε στον εαυτό σας τη στοματική φροντίδα που σας αξίζει. Τώρα η Hydrosonic pro μπορεί να είναι πάντα στο πλευρό σας.

Στοματική φροντίδα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Για καιρό παρακολουθούσαμε την τεχνολογία των ηλεκτρικών οδοντοβουρτσών. Το ίδιο έκανε και ο ειδικός της Curaprox, καθηγητής Dr. Ueli P. Saxer. Κάποια στιγμή μας ήρθε η ιδέα για μία νέα διαφορετική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα: ήταν η στιγμή που γεννήθηκε η νέα Hydrosonic.

ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΔΟΝΤΙΏ

Μια κεφαλή οδοντόβουρτσας για κάθε ανάγκη

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Hydrosonic pro έρχεται με τρεις καινοτόμες κεφαλές - power, sensitive και single – όλες κατασκευασμένες στην Ελβετία. Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

German Design Award 2021

Η Hydrosonic pro ήταν η μεγάλη νικήτρια του έγκριτου γερμανικού διαγωνισμού στην κατηγορία «Εξαιρετικός σχεδιασμός προϊόντος στην κατηγορία των καλύτερων προϊόντων υγείας»

"Ο ειδικός σχεδιασμός της κεφαλής της βούρτσας απλοποιεί την οδοντική φροντίδα ακόμη και στην περίπτωση ανωμαλιών στην θέση των δοντιών ή στην παρουσία ορθοδοντικής αποκατάστασης με σιδεράκια."

CS single

Καθαρισμός των δοντιών ένα προς ένα

Μάθε περισσότερα Αγορά

Εμφυτεύματα

Γιατί αξίζουν ιδιαίτερη φροντίδα

Μάθε περισσότερα Αγορά