SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ, ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΟΛΑ ΑΠΑΛΑ

Η Black is white Hydrosonic είναι μια επιλογή τρόπου ζωής. Τα μαύρα νήματα Curen® ―επικαλυμμένα με ενεργό άνθρακα― τραβούν τα βλέμματα. Το ίδιο και τα λευκά δόντια που προκύπτουν. Φαίνονται υπέροχα.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Η οδοντόκρεμα Black is white αφαιρεί απαλά τους λεκέδες. Χωρίς λευκαντικούς παράγοντες. Χωρίς σκληρά, λειαντικά συστατικά. Ο ενεργός άνθρακας απλά απορροφά τα αντιαισθητικά, αποχρωματισμένα σωματίδια που προκαλούνται από το κάπνισμα, τον καφέ ή το κόκκινο κρασί.

Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Είναι απαλές για τα δόντια και τα ούλα, χάρη στα 8.760 νήματα Curen® με λευκαντικά σωματίδια ενεργού άνθρακα, αλλά αμείλικτα σκληρές με την πλάκα.

ΜΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η τσίχλα περιέχει ενεργό άνθρακα για πιο λευκά δόντια. Πολλά άλλα συστατικά υποστηρίζουν τη στοματική υγιεινή και προστατεύουν από την τερηδόνα. Τρόπος ζωής και στοματική υγεία, κλασική Curaprox.

ΜΑΥΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ, ΠΙΟ ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ας μην ξεχνάμε ότι η λεύκανση με ενεργό άνθρακα είναι ήπια, φυσική και αποτελεσματική.

Κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε: αποκτήστε πιο λευκά δόντια με έκπτωση 20%.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BIW και ξεκλειδώστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο.

Μην το χάσετε!

Ο κωδικός κουπονιού ισχύει για όλα τα προϊόντα Black is white στο ηλεκτρονικό κατάστημα curaprox.gr από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου (ή έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα).  Στο ταμείο, χρησιμοποιήστε τον κωδικό BIW και η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή κωδικούς.