SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Δαχτυλίδι οδοντοφυΐας

Τριπλή
διασκέδαση

Κάτι περισσότερο από ένα απλό δαχτυλίδι οδοντοφυΐας. Μια κουδουνίστρα που ξυπνά τις αισθήσεις ... συναρπαστικές υφές για την ανάπτυξη των αισθητηριακών και κινητικών δεξιοτήτων ... μια ολοκληρωμένη οδοντόβουρτσα για εκπαίδευση. Διασκέδαση επί τρία.

Aπαλύνει τον πόνο της οδοντοφυΐας

Ένας παιδικός κόσμος περιπέτειας για τις αισθήσεις

Προετοιμάζει το μικρό σας για το βούρτσισμα των δοντιών του

Διατίθεται σε τρία χρώματα - τυρκουάζ, μπλε και ροζ

Συναρπαστικές υφές… και μια κουδουνίστρα

Υπάρχουν πολλά για να ανακαλύψει το μικρό σας… τις διαφορετικές υφές, τις πολύχρωμες μπάλες στην κουδουνίστρα. Οι αισθήσεις διεγείρονται. Το μωρό παίζει χαρούμενο. Ο πόνος ξεχνιέται. Οι ενήλικες μένουν ικανοποιημένοι.

Ανυπομονούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους ;!

Για το μωρό σας, το δαχτυλίδι οδοντοφυΐας είναι παιχνίδι. Είναι όμως και η προετοιμασία στο βούρτσισμα των δοντιών του για πρώτη φορά. Η ενσωματωμένη οδοντόβουρτσα κάνει μασάζ στα ούλα του και το εκπαιδεύει στο βούρτσισμα. Ανυπομονεί να βουρτσίσει τα δοντάκια του; Πολύ σωστά.

Πρώτος πόνος στα δόντια;

Βγήκε το πρώτο του δόντι! Αλλά πονάει. Πριν καταλήξετε σε κάποιο φάρμακο ... δώστε του το δαχτυλίδι. Θα ξέρει ακριβώς τι να κάνει με αυτό. Και θα του απαλύνει τον πόνο.

Τα νεογιλά δόντια είναι οι βάσεις για τα μόνιμα δόντια.

Το δαχτυλίδι οδοντοφυΐας αναπτύχθηκε από τη Δρ Nadja-Marina Kellerhoff. Βοηθά το παιδί σας στην προετοιμασία του βουρτσίσματος για πρώτη φορά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα πρώτα δόντια υγιή.

Τρία χρώματα…

… Τριπλασιάστε τη διασκέδαση. Ανοιχτό μπλε, ροζ και τυρκουάζ. Δώστε του το αγαπημένο του χρώμα και παρακολουθήστε το μωρό σας να το δαγκώνει ενστικτωδώς. Αντίο πονόδοντοι. Κι ένα μεγάλο χαμόγελο.

Όταν βγαίνουν
τα νεογιλά
δόντια

Οι κοπτήρες βγαίνουν πρώτοι. Οι γομφίοι τελευταίοι. Ξεκινά στους έξι μήνες περίπου. Τους επόμενους 20 μήνες τα νεογιλά δόντια αναπτύσσονται… ένα προς ένα.

Όταν ανατέλλουν τα πρώτα δόντια … 

Το πρώτο μικρό δόντι είναι μια γιορτή για τους γονείς. Όχι όμως και για το μωρό. Μερικά νιώθουν μια ήπια δυσφορία. Άλλα υποφέρουν από σοβαρό πόνο. Η οδοντοστοιχία ολοκληρώνεται μόνο όταν και τα 20 νεογιλά δόντια είναι στη θέση τους.

Χρειάζεται το μωρό μου το δαχτυλίδι οδοντοφυΐας;

Τα μωρά έχουν μια απλή λύση για την ανακούφιση του πόνου των δοντιών. Δαγκώνουν ότι βρίσκουν κοντά τους. Επομένως, είναι καλύτερο να είναι χωρίς τοξίνες - και εντελώς ασφαλές στη χρήση – το δαχτυλίδι οδοντοφυΐας της Curaprox συνιστάται από παιδιάτρους και οδοντιάτρους. Αυτό κάνει την οδοντοφυΐα πιο ευχάριστη και λιγότερο επώδυνη  - για το παιδί σας και για εσάς.

Τι κάνει καλό ένα δαχτυλίδι οδοντοφυΐας;

Πρέπει σίγουρα να ανακουφίζει από τον πόνο. Τι θα λέγατε για συναρπαστικές υφές επιφάνειας για εξερεύνηση… για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη των αισθητηριακών και κινητικών δεξιοτήτων; Μια εκπαιδευτική οδοντόβουρτσα για να δώσει χαρά στο μωρό σας και να του κινήσει την περιέργεια  για το βούρτσισμα; Μία διεγερτική κουδουνίστρα; Shake it up baby now.

Baby

Πιπίλες:
Ο απόλυτος οδηγός

Μάθε περισσότερα