SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Πιπίλα

Ηρεμεί και χαλαρώνει τα μωρά

..και τους γονείς. Επειδή αυτή η πιπίλα υποστηρίζει - αντί να εμποδίζει - την φυσιολογική ανάπτυξη των δοντιών, της υπερώας και της γνάθου. Χωρίς τοξίνες και εντελώς ακίνδυνη για το μικρό σας.

Ηρεμεί το όμορφο μωρό σας

Με τα πλεονεκτήματα μιας πιπίλας… χωρίς τις συνηθισμένες παρενέργειες - όπως οι απευθυγραμμίσεις

Εξασφαλίζει την βέλτιστη αναπνοή μέσω της μύτης – πράγμα αναγκαίο για τη συγκέντρωση και έναν ξεκούραστο ύπνο για το μωρό σας

Βιολειτουργικό: Σχεδιασμένο για να λειτουργεί ανατομικά - προωθώντας την ανάπτυξη της υπερώας και της γνάθου φυσιολογικά

Ένα ήρεμο μωρό

Η ειδική, μαλακή μεμβράνη σιλικόνης δημιουργεί την ίδια, ευχάριστη αίσθηση με μια φυσική θηλή. Αυτό το οικείο συναίσθημα υποστηρίζει την ανακούφιση του μωρού όταν στρεσάρεται.

Αποτρέπει την απευθυγράμμιση των δοντιών

Σε αντίθεση με τις συμβατικές πιπίλες, έχει επίπεδο άκρο. Αυτό δίνει στην υπερώα χώρο έτσι ώστε να μην πάρει ένα ανώμαλο, υψηλό τοξοειδές σχήμα. Η επίπεδη επιφάνεια αποτρέπει επίσης την δημιουργία χασμοδοντίας. Αυτή η πιπίλα δεν επιτρέπει την δημιουργία πίεσης στο στόμα… και έτσι αποτρέπει την απευθυγράμμιση και υποστηρίζει τη βέλτιστη αναπνοή - μέσω της μύτης αντί για το στόμα.

Υποστηρίζει την φυσιολογική ανάπτυξη της υπερώας και της γνάθου

Τα πλαϊνά φτερά καθοδηγούν την πίεση αναρρόφησης στην γνάθο και όχι στην υπερώα… διασφαλίζοντας ότι το οδοντικό τόξο σχηματίζει ένα φυσιολογικό, στρογγυλό σχήμα. Η πιπίλα κατασκευάστηκε από τον καθηγητή της Οδοντιατρικής Herbert Pick, ο οποίος την εμπνεύστηκε αφού ο γιος του διεγνώσθηκε με κακή ευθυγράμμιση της γνάθου. «Μόνο το 20% των δυσπλασιών της γνάθου είναι γενετικές», όπως αναφέρει.

Βοηθά τη βέλτιστη αναπνοή

Όταν η υπερώα σχηματίζεται όπως πρέπει - και δεν παίρνει ένα ανώμαλο, ψηλό τοξοειδές σχήμα - προωθείται η αναπνοή μέσω της μύτης. Έτσι η πιπίλα βοηθά στην αποφυγή αναπνευστικών προβλημάτων - και έτσι εξασφαλίζει καλύτερο ύπνο και καλύτερη συγκέντρωση.

Η καλύτερη πιπίλα στον κόσμο…

… είναι το στήθος. Η μητέρα φύση ξέρει πάντα καλύτερα. Η πιπίλα Curaprox δημιουργεί την ίδια, ευχάριστη αίσθηση με μια φυσική θηλή και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία κατάποσης.

Στοματική υγιεινή από την πρώτη μέρα

Τα προϊόντα Curaprox Baby λειτουργούν σε αρμονία με τη φυσική ανάπτυξη του μωρού σας. Όλα τα παιδικά προϊόντα είναι «βιολειτουργικά» - σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν όσο γίνεται καλύτερα την ανάπτυξη με φυσικό τρόπο.

«Στο παιδί μου αρέσει η πιπίλα πιο πολύ από ότι πρέπει»

Η μη συμβατική επίπεδη επιφάνεια της πιπίλας Curaprox καθοδηγεί έξυπνα την πίεση αναρρόφησης στη γνάθο παρά στην υπερώα… προωθώντας την υγιή ανάπτυξη με κάθε τρόπο. Αν λοιπόν το παιδί σας χρειάζεται πραγματικά να πιπιλίσει περισσότερο ... μην ανησυχείτε.

Γιατί η απευθυγράμμιση της γνάθου και η χασμοδοντία είναι τόσο άσχημα;

Προωθούν την αναπνοή από το στόμα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως διαταραγμένος ύπνος και δυσκολία συγκέντρωσης. Και η διόρθωση των απευθυγραμμίσεων καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, είναι ένα πρόβλημα που δεν χρειάζεστε. Όταν τα δόντια μεγαλώνουν με τον σωστό τρόπο, το παιδί αναπνέει μέσω της μύτης, το οποίο είναι βέλτιστο για μια υγιή ανάπτυξη.

Βοηθάει άμεσα η πιπίλα Curaprox;

Ναι. Υποστηρίζει την ανάπτυξη - με πολλούς τρόπους - άμεσα. Ο καθηγητής Οδοντιατρικής Herbert Pick – που ανέπτυξε την πιπίλα Curaprox - προειδοποιεί ότι τα μισά από τα παιδιά που χρησιμοποιούν συμβατικές πιπίλες, αναπτύσσουν απευθυγραμμίσεις ή χασμοδοντία. Επιλέξτε το σωστό.

Βρεφική οδοντόβουρτσα

Διασκεδαστική, απαλή,
αποτελεσματική
- από τα πρώτα δοντάκια

Μάθε περισσότερα Αγορά

Baby

Πιπίλες:
Ο απόλυτος οδηγός

Μάθε περισσότερα