SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Λογαριασμός πελάτη

Τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας λογαριασμού πελάτη.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας αποθηκεύονται και συμπληρώνονται αυτόματα για τυχόν μελλοντικές παραγγελίες. Το ιστορικό παραγγελιών σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες, να τις επαναλάβετε και να παρακολουθείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας.

Ένας λογαριασμός πελάτη σας επιτρέπει επίσης να καταχωρίσετε την  οδοντόβουρτσα Hydrosonic σας και, συνεπώς, να παρατείνετε την εγγύησή σας από δύο χρόνια σε τρία.

link

Écho xechásei ton kodikó prósvasís mou.

Μπορείτε να ζητήσετε νέο κωδικό εδώ . Μπορούμε επίσης να επαναφέρουμε χειροκίνητα τον κωδικό πρόσβασής σας για εσάς εάν θέλετε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο +30 210 677 67 32

link

Pós boró na diagrápso ton logariasmó peláti mou?

Ευχαρίστως θα διαγράψουμε τον λογαριασμό πελάτη σας για εσάς εάν θέλετε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο +30 210 677 67 32

Εάν έχετε υποβάλει μια παραγγελία, είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε τα δεδομένα σας για έξι χρόνια μετά την αγορά.

link

Πού μπορώ να βρω τον σειριακό αριθμό που χρειάζομαι για να καταχωρήσω την οδοντόβουρτσα Hydrosonic μου; 

Μπορείτε να βρείτε τον σειριακό αριθμό στο κάτω μέρος της λαβής. Ο αριθμός αποτελείται από ένα ή δύο γράμματα και πέντε ψηφία. 

link