SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Ενημερωτικό δελτίο

Τι περιέχει το ενημερωτικό δελτίο Curaprox;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Curaprox για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το θέμα της στοματικής φροντίδας. Το Curaprox παρέχει πληροφορίες για την στοματική υγιεινή και συναρπαστικά νέα προϊόντα. Για όσους ψάχνουν ευκαιρίες, σας ενημερώνουμε επίσης για τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις μας σε τακτική βάση.

link

Ποια είναι τα οφέλη;

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο Curaprox, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τους τελευταίους διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από το Curaprox. Όταν εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές μας στο ενημερωτικό δελτίο. Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό δελτίο.

link

Póso sychná tha lamváno to enimerotikó deltío Curaprox?

Θα λαμβάνετε πληροφορίες και συναρπαστικές προσφορές μερικές φορές το μήνα. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για τις αποκλειστικές ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, όταν προκύπτουν. Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό δελτίο.

link

Pós tha káno engrafí?

Για να επωφεληθείτε από το ενημερωτικό δελτίο Curaprox, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στη σελίδα εγγραφής. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με σύνδεσμο προς την εγγραφή. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για το ενημερωτικό δελτίο  στην αντίστοιχη ενότητα του μενού στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου". Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό δελτίο.

link

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου;

Εάν θέλετε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να το κάνετε μέσω ενός συνδέσμου στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου. Εάν διαθέτετε λογαριασμό χρήστη, μπορείτε να αποεπιλέξετε το πλαίσιο επιλογής για το ενημερωτικό δελτίο στην ενότητα "Προσωπικές πληροφορίες" στο "Ο λογαριασμός μου".

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατάργησης της εγγραφής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας. Θα απαντήσουμε στην ερώτησή σας το συντομότερο δυνατό.

link