SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Επιλέξτε τη χώρα σας Ελλάδα Ελλάδα
Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 50 €
Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής πληρωμή με 3D Secure

Μέθοδοι παράδοσης και πληρωμής

Πόσο κοστίζει η παράδοση με το Curaprox;

Η παράδοση είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες πάνω από 50 EUR. Οι παραγγελίες κάτω από 50 EUR θα χρεωθούν με 6 EUR.

link

Ποιες μεθόδους πληρωμής προσφέρετε;

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά διαφορετικών μεθόδων πληρωμής:

  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • PayPal
link

Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας ίσως έχει ήδη αποσταλεί! Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή στον  Λογαριασμό πελάτη, στην ενότητα «Παραγγελίες».

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 24 ώρες τις εργάσιμες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ότι:

  • Η πληρωμή για την παραγγελία έχει ήδη πραγματοποιηθεί ή έχει επιλεγεί η πληρωμή μέσω τιμολογίου.
  • Όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας.

Υπολογίστε πρόσθετο χρόνο προετοιμασίας για τις παραγγελίες που υποβάλλονται το Σαββατοκύριακο και τις αργίες.

Ζητούμε την κατανόησή σας σε περίπτωση που δεν μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σας αμέσως. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά βήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από την παράδοση του δέματος σας, πράγμα που δυστυχώς σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης.

Όταν μια παραγγελία είναι έτοιμη, θα σταλεί μια ειδοποίηση στην  καταχωρισμένη διεύθυνση email. Θα αποσταλεί επίσης μια πρόσθετη ειδοποίηση μέσω email για την ταχυδρομική αποστολή, όπου παρατίθενται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή και τον πιθανό επαναπροσδιορισμό της τοποθεσίας παράδοσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την Φόρμα Επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας στο +30 210 677 67 32 για να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας και να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσει το συντομότερο δυνατό.

link

Show more

Παραγγελίες

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω αν έχω ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο +30 210 677 67 32.

link

Θα λάβω επιβεβαίωση ότι η παραγγελία μου έχει ληφθεί;

Ναι, θα λάβετε ένα αυτόματο email επιβεβαίωσης λίγο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

link

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να ζητήσετε αλλαγές σε υπάρχουσες παραγγελίες χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας. Εάν αυτό είναι δυνατό από τεχνική άποψη και η παραγγελία δεν έχει ακόμη επεξεργαστεί για αποστολή, θα χαρούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.

link

Show more

Εγγύηση και επιστροφές

 Τι είδους εγγυήσεις προσφέρετε και τι σημαίνουν;

Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ως εκ τούτου έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, προσφέρουμε εγγυήσεις μόνο για τις οδοντόβουρτσες Curaprox Sonic. Αυτή η εγγύηση έχει διάρκεια δύο ετών. Έχετε επίσης τη δυνατότητα παράτασης της εγγύησης εντελώς δωρεάν για ένα ακόμη έτος. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μεταβείτε στον λογαριασμό χρήστη σας και επεκτείνετε την εγγύηση στην ενότητα «Καταχωρισμένα προϊόντα».

link

Πώς μπορώ να επεκτείνω την εγγύηση για την οδοντόβουρτσα Hydrosonic μου;

Επωφεληθείτε από την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών μας και επεκτείνετε την εγγύηση σε οποιαδήποτε από τις οδοντόβουρτσες sonic. Απλώς πηγαίνετε στο Καταχωρισμένα προϊόντα στον λογαριασμό χρήστη σας και καταχωρίστε ένα νέο προϊόν. Αυτό θα επεκτείνει την εγγύηση από δύο χρόνια σε τρία.

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό χρήστη Curaprox, τώρα είναι η ώρα να αποκτήσετε έναν! Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο Σύνδεση στο μενού στην κορυφή της ιστοσελίδας.

link

Το προϊόν μου είναι ελαττωματικό - τι πρέπει να κάνω;

Ενημερώστε μας για το ελαττωματικό προϊόν το συντομότερο δυνατό χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο +30 210 677 67 32 . Στη συνέχεια θα εξετάσουμε εάν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε και θα σας πούμε τι να κάνετε στη συνέχεια.

link

Show more

Παράπονα

Πώς διεκδικώ την εγγύηση;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο +30 210 677 67 32

link

Πότε μπορώ να ζητήσω την εγγύηση;

Οι αξιώσεις εγγύησης μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Στην περίπτωση των οδοντοβουρτσών Curaprox Hydrosonic, έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της νόμιμης περιόδου εγγύησης δύο ετών μετά την παράδοση.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές και σφάλματα που οφείλονται σε εσφαλμένη χρήση, χειρισμό ή αποθήκευση, εσφαλμένη ή αμελή φροντίδα και συντήρηση, υπερβολική χρήση ή ακατάλληλη επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών.

link

Élava láthos parangelía. Ti prépei na káno?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο +30 210 677 67 32 .

link

Show more

Λογαριασμός πελάτη

Τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας λογαριασμού πελάτη.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας αποθηκεύονται και συμπληρώνονται αυτόματα για τυχόν μελλοντικές παραγγελίες. Το ιστορικό παραγγελιών σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες, να τις επαναλάβετε και να παρακολουθείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας.

Ένας λογαριασμός πελάτη σας επιτρέπει επίσης να καταχωρίσετε την  οδοντόβουρτσα Hydrosonic σας και, συνεπώς, να παρατείνετε την εγγύησή σας από δύο χρόνια σε τρία.

link

Écho xechásei ton kodikó prósvasís mou.

Μπορείτε να ζητήσετε νέο κωδικό εδώ . Μπορούμε επίσης να επαναφέρουμε χειροκίνητα τον κωδικό πρόσβασής σας για εσάς εάν θέλετε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο +30 210 677 67 32

link

Pós boró na diagrápso ton logariasmó peláti mou?

Ευχαρίστως θα διαγράψουμε τον λογαριασμό πελάτη σας για εσάς εάν θέλετε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο +30 210 677 67 32

Εάν έχετε υποβάλει μια παραγγελία, είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε τα δεδομένα σας για έξι χρόνια μετά την αγορά.

link

Show more

Ενημερωτικό δελτίο

Τι περιέχει το ενημερωτικό δελτίο Curaprox;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Curaprox για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το θέμα της στοματικής φροντίδας. Το Curaprox παρέχει πληροφορίες για την στοματική υγιεινή και συναρπαστικά νέα προϊόντα. Για όσους ψάχνουν ευκαιρίες, σας ενημερώνουμε επίσης για τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις μας σε τακτική βάση.

link

Ποια είναι τα οφέλη;

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο Curaprox, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τους τελευταίους διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από το Curaprox. Όταν εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές μας στο ενημερωτικό δελτίο. Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό δελτίο.

link

Póso sychná tha lamváno to enimerotikó deltío Curaprox?

Θα λαμβάνετε πληροφορίες και συναρπαστικές προσφορές μερικές φορές το μήνα. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για τις αποκλειστικές ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, όταν προκύπτουν. Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό δελτίο.

link

Show more